October 11, 2017

Viața în roz!

0
Viața în roz!

Fiecare haină are o poveste, iar povestea despre rochia roz  mi-a trezit o serie de amintiri uitate în cutia aia veche și prăfuită, pe care o țin după dulapul încărcat cu haine… Titlul articolului a venit în urma amintirilor și anume, una dintre prietenele mele din copilărie prezenta o emisiune TV, difuzată în cadrul unui post local din Timișoara cu acest nume VIAȚA ÎN ROZ. Cu siguranță conceptul emisiunii a fost îmbrățișat de bănățeni, iar viața lor presărată cu nonculoare sau cu un gri cotidian se transforma puțin câte puțin în roz, măcar pentru o oră, uitând de problemele apăsătoare. Marilena a crezut în mine și mi-a oferit șansa de a participa la câteva emisiuni. În cadrul unei emisiuni mi-am prezentat prima colecție vestimentară Back to school în anul 2008. Având în vedere că nimeni nu a reușit nimic în viață de unul singur, pe lângă ea au mai fost și alte persoane care mi-au dat aripi din cadrul aceluiași trust, cărora le mulțumesc din suflet.  Eram la început de drum, aveam multe vise în buzunar, pe care le-a suflat vântul încetul cu încetul…însă mi-am adus aminte că viața este roz, depinde doar de tine ce culoare o lași să fie.

Nu sunt o fană a rozului având în vedere articolele vestimentare, iar dacă mă gândesc la Anita Bejenaru s-ar putea ca acest articol să îi dăuneze grav sănătatea, ea care „iubește” rozul :). Totuși trebuie să recunoștem că pentru fiecare dintre noi această culoare poate avea un efect mai mult sau mai puțin pozitiv. Având în vedere că tocurile sunt doar o amitire plăcută pentru mine, am ales o pereche de botine cu perle care să îmi fie părtași în lumea controversată a modei, iar cu ajutorul lor să pot realiza ținute elegante , chiar dacă nu am 15 cm de toc (botinele le puteți găsi aici )Zis și făcut! Am dus la croitoreasă o rochie de-a mamei,dintr-o catifea rar întâlnită în zilele noastre, având un aspect mult mai rigid, care îi permite un croi voluminos în partea de sus și la mâneci, cambrat în talie și din nou volum în partea de jos.  Rochia având o lungime nepotrivită pentru conformația mea, am scurtat-o până deasupra genunchilor, pentru a crea iluzia optică de alungire a picioarelor.  Probabil că vă întrebați de ce roz lângă negru??? Pentru că mi se pare o îndrăzneală asumată și un contrast care trezește anumite curiozități. Negru pentru ca picioarele să pară mai subțiri și fără tocuri și să nu le modific cu ajutorul programelor de editare fotografie. Putem compune outfituri care să ne avantajeze și fără să apelăm la photoshop.

#amintiri#banat#banateni#be fashion#beautiful romania#befashion#botine#botine cu perle#botine de toamna#botine zara#casual#casual cool#casual dress#casual look#casual outfit#casual trend#classic fashion#cool fashion#croi voluminos#cute and casual#european fashion#european fashion looks#fashion#fashion and culture#fashion and style#fashion and style blogger#fashion bloger romania#fashion blogger#fashion chlotes#fashion de toamna#fashion design#fashion dress#fashion girls#fashion glamour#fashion glamour style#fashionista#ideei de styling#rochie din catifea#rochie roz#romanian fashion#roz#style#styling#stylish#ţinută vestimentară#tinuta vestimentara roz#toamna#vestimentatie d etoamna#viata în roz#zara shopping
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *