April 21, 2017

Travelling again…

0
Travelling again…

Traveling again…sau din nou la drum, cum îmi place mie, este un articol care vă invită să călătoriți cât mai mult prin țară, deoarece avem o țară cât se poate de frumoasă și cu multe locuri neexplorate încă. Din dorința de a descoperi locuri noi, am ajuns la Valea Drăganului în județul Cluj și mi-am scăldat ochii cu câteva peisaje de poveste. Valea Drăganului (în maghiară Nagysebes) este un sat în comuna Poieni, situată la limita munților Vlădeasa, munților Meseș și depresiunii Huedin. Este străbătută de râul Drăgan, la 65 km de Cluj-Napoca și 80 km de Oradea Frumusețea locului este data de barajul Drăgan, aflat la confluența râurilor Drăgan și Sebeșel, are o înălțime de 120 de m și o deschidere de 424 de m. Lacul de acumulare format acoperă o suprafață de 292 de hectare, cu 112 milioane de metri cubi de apă.

Însă cum vremea de primăvară s-a dovedit a fi de iarnă, nu am putut realiza o sedință foto excepționala în excursia mea. Însă înainte de a pleca, m-am gândit să vizitez Britani Store Oradea (str. Matei Corvin nr.168, Moscovei nr. 17, Nufarului nr. 54, Transilvaniei nr. 18, 410144 Oradea-Mare, Romania) și bineînțeles că am găsit o rochie tip cămasă de la Only dintr-o colecție a lor destul de actuală zic eu, având în vedere că imprimeul format din pătrate care este în mare vogă în aceast sezon.  Nu contează gradele din termometru, atâta timp când ai un obiectiv de împlinit. Astfel, peste această minunată cămasă am adăugat o bluză tricotată, primită cadou de la buna mea prietenă care citește foarte mult și ne prezintă diferite recenzii de carte pe blogul să http://carticafeasitutun.ro/ și cu toate acestea este o mare fashionistă, cu care fac shimb de haine mereu. Gata cu atâta descriere, bocancii în picioare, rucsacul în spinare și hai la munte măi frățioare….

Vă las cu poze și plec într-o nouă drumeție…revin curând cu noi articole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#blogger#brand#cămasă Only#excursie#excurtion#fashion#fashion and style#fashion blogger#fashion girls#grade#iarnă#minus grade#Munții României#Only#ootd#Oradea#peisaje de romania#primăvară#România#romania bloger#street style#style blog#temperatură#temperatura scazuta#vacanta#Vacantion#Valea Drăganului
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *