January 10, 2015

Olanda, țara bicicletelor…

4
Olanda, țara bicicletelor…

Olanda, poate vă sună cunoscut?… E o țară mică situată în câmpia Europei de Nord și acoperă o suprafață de 41.526 km², din care 33.881 km² este pământ și 7645 km² este apă. Ceea ce nu știți poate despre această țară e faptul că nu se găsesc lalele sau mori de vânt la tot pasul, însă mereu te vei împiedica de câte o bicicletă.

Indiferent de condițiile meteorologice, olandezi vor avea la indemână accesoriu important și anume bicicleta.

IMG_5809

 

În Olanda din păcate doar 15% din populație este creștină, iar 75% sunt declarați atei…

Amsterdam, capitala Olandei găzduiește cu multă căldură prostituția, pornografia și drogurile. Acest stil de viață are un preț decent pentru locuitorii capitalei, ba chiar mai mult e legal și îmbrățișat de toate popoarele care trec pragul acestui oraș.

IMG_5776

 

Arta și Fashionul sunt la ele acasă, deși într-o țară nordică cu o climă predominat ploioasă, te aștepți să vezi oameni îmbrăcați gros și doar atât…ei bine vei fi surprins, indiferent de condițiile meteorologice populația Olandei respecta cele 4 sezoane impuse în cadrul vestimentației, chiar dacă e frig și primăvara femeile vor purta sandale, rochii, tricouri și bineînțeles vor merge pe bicicletă:)IMG_5784 IMG_5824 IMG_5843 IMG_5867-Recovered

About theOana Maria
1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *