July 25, 2018

Moara de Vânt…

0
Moara de Vânt…

Moara de Vânt se află în județul Cluj în apropierea orașului Cluj- Napoca. Am tot văzut că acest parc Zoo este foarte promovat în mediul online și am zis să merg și eu acolo. Într-adevăr are câteva aspecte deosebite față de celeleate  grădini zoologice pe care le-am mai vizitat.  Animalele trăiesc într-un mediu propice, care le permite să nu se simtă îngrădite. Au țarcuri imense înconjurate de fanua munțiilor, totul pare să fie o lume de poveste despre animale simpatice și libere. În cazul în care vă gândiți să vizitați acest loc acolo vă așteaptă peste 250 de animale din peste 45 de specii cum ar fi iepurași, rățuște, gâște, găini, bibilici, fazani, păuni, porumbei, prepelițe, porcușori de Guineea, capre, căpriori, cerbi, curci, ponei, măgari, lame, mufloni, maimuțe, cai, porci vietnamezi, ulii, șoimi, văcuțe pitice Zebu, dragoni cu barbă, potârnichi de California, broaște țestoase, ratoni, ursuleți năsoși, oi de camerun, veverițe, etc.

Atracția parcului din punctul meu de vedere sunt căprioarele, care prin spiritul lor jucăuș  te binedispun, îți mănâncă din palmă fiind bucuroase și ospitaliere atunci când intri în țarcul lor.

Înainte să ajung acolo am tot făcut și refăcut ținute vestimentare care să se potrivească cu atmosfera, am ales un tricou cu volane și o pereche de pantaloni cu flori, o geantă din rafie, pe care am prins o eșarfă cu imprimeu pentru a păstra veselia naturii.

 

About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *