October 22, 2014

Gânduri de seară….

3
Gânduri de seară….

       Facultatea de Litere nu m-a învățat să scriu, m-a învățat să îmi corectez greșelile, dar poate era mai simplu să accept greșelile ca o parte vie din viața meapoza 1.

       Facultatea de Arte nu m-a învățat să desenez ci m-a învățat cum să beau sucul colorat preparat dintr-un gram de tempera și un strop de apa chioara de la robinetul ruginit. Mereu mi-am imaginat că aceasta lichioare este vinovată pentru milioanele de idei care îmi străpung mintea. Nu sunt un geniu al desenului, dar sunt un mic geniu în : “materialite a produsului generat de idee”!

poza 3
Moda nu se învață la școală, se învață din împrejurimi, iar stilul este o caracteristica nativă și nu prea poți să scapi de el…   Îmi place să îi dau hainei o notă ironică, drăgostoasă și jucăușă, pentru că mă identific cu ceea ce port. Nu pot scăpa  de ironie pentru că atunci ar trebui să îmi schimb numele! Nu vreau sa scap de bunătate și de dragostea, refuz să fiu un om banal, care nu are nimic de spus în fața privitorului.

poza profil poza 4

DSC_0157

       Rațiunea pune stăpânire pe mine doar atunci când lucrurile trebuie gândite și calculate, dar pentru că nu mi-a plăcut niciodată matematica trec repede la treabă…..
Îmi plac florile pentru că sunt încărcate de simboluri, urăsc ceasurile pentru că timpul se măsoară în eternitate!
Ador copiii, ei ma ajuta să zâmbesc când simt ca sunt în pragul ruinei din punct de vedere social, tot datorită lor nu am îmbătrânit încă.
Pur și simplu viața e frumoasa atunci când lacrimile devin zâmbete, când oameni dragi îți sunt și mai dragi, când te accepți așa cum ești și reușești să faci din defectele tale motive de furat zâmbete de la cei triști…

About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *