June 9, 2018

Fashion in Zagreb

0
Fashion in Zagreb

O bine meritată vacanță într-o tară în care blogosfera fashion nu se prea înghesuie să o viziteze , mi-a făcut cu ochiul de la primul gând. Am acceptat invitația de a merge în Croația cu ochii închiși, fără să am vreo îndoială că nu voi găsi exact ceea ce căutam și anume inspirație fashion, o cultură și o comunitate cu totul nouă pentru mine. Zagreb, orașul croat în care domnește o arhitectură cât se poate de variată, de la renașterea italiană și până la barocul clasic sau chiar minimalismul contemporan. Te poți bucura în voie cu ochii ațintiți la fiecare pas de această diversitate arhitecturală care îți fură privirea.

Trebuie să recunosc, nu m-am documentat înainte despre cum va fi vremea sau ce voi purta în fiecare zi, mă gândeam că de data aceasta voi lăsa ca timpul să curgă lin și să hotărăsc spontan ceea ce voi îmbrăca  într-o zi. Mi-am făcut bagajul în maxim 30 de minute, răscolind dulapul și căutând piese vestimentare pe care nu le-am mai purtat de foarte mult timp. Una dintre aceste piese este chiar rochia pe care o puteți vedea în fotografii, cumpărată din Dublin, Irlanda cu o oră înainte de a decola avionul, stând pe gânduri dacă își merită sau nu prețul. Îl merita și îl merită și acum pentru că genul acesta de imprimeu nu l-am mai întâlnit, croiul în schimb îl poți întălni azi în vitrinele magazinelor de fast fashion. Atenție!!!! Nu este un croi care avantajează orice tip de siluetă, deși la prima vedere așa pare. Dacă știi că nu ai mai făcut abdomene din liceu și dacă șoldurile tale depășesc 95 de centimetri nu îți recomand acest tip de croi, indiferent de imprimeul său. Însă o rochie croită în jurul taliei cu un imprimeu văratec te poate ajuta să ieși din anonimat, atunci când nu știi ce să pui în bagaj pentru viitoarea vacanță. Nelipsiții pantofi sport pot armoniza diferite tipuri de ținute casual.  Spor la facut bagaje fashion cu ținute și mai fashion uitate prin dulap și vacanță plăcută.

 

 

 

#arhitecture of zagreb#blogger#converse#croația#croatia fashion#dress perfect#dressed#europa de sud#european#european travel#fashion#fashion bloger#fashion girl#fashion in croatia#fashion in zagreb#fashion lover#fashionista#glogger#insta blogger#instablogerâinsta travel#love#perfect casual#perfect clothes#perfect dress#perfect fashion#perfect girl#perfect love#perfect style#romanian fashion romanian blogger#stilish blogger#stylish#travel blogger#travel girl#zagreb#zagreb arhitecture
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *