October 5, 2017

Cum purtăm rochia cu buline?

0
Cum purtăm rochia cu buline?

Bulinele sunt din nou în trend și asta mă bucură foarte tare!!!!! Mereu mi-a plăcut să port buline, mi s-a părut că aduc o notă copilărească oricărei ținute, iar copilăria face parte din noi. Dar cum purtăm bulinele? Ne avantajează?

Am ales pentru acest articol o rochie cu buline cumpărată în urmă cu cinci ani de la un second hand din Târgu Jiu ( capitala modei second hand) am găsit mereu piese vestimentare a căror componentă textilă era și este impecabilă și după o perioadă îndelungata. Puteți găsi diverse

piese vestimentare imprimate cu buline la orice magazin din orașul tău sunt foarte în vogă și cu siguranță toate magazinele sunt aprovizionate. M-am gândit să mixez această rochie cu o eșarfă, un hanorac overside ( pentru a-mi sublinia talia) și o pereche de bocanci cu perle ( în curând voi scrie un articol și despre fenomenul perlelor asupra unor aspecte stilistice legate de vestimentație și accesorizare).

Vestea tristă cu privire la acest imprimeu textil este că nu oricine poate purta buline, deși se spune că sunt ușor de accesorizat și că îi dau o notă jucăușă ținutei… din păcate nu este adevărat. Nu poți purta buline dacă:

  1. Ai șoldul lat, deoarece bulinele creează iluzia optică de mărire, așa că într-o rochie sau fustă imprimată cu buline vei avea un șold și mai mare. În schimb dacă situația este invers proporțională, îți recomand bulinele pe un fond alb cu negru.
  2. Ai un bust proeminent, din nou imprimeul cu buline îl va face de două ori mai mare, însă te poate ajuta dacă bustul tău este mic, se va crea un un aspect voluminos în jurul bustului, iar talia ta va părea mai subțire.
  3.  Ai siluetă în formă de cerc sau măr nici măcar pe un fond negru cu alb nu te poți gândi la o rochie, fustă, bluză  cu tipul acesta de imprimeu, doar dacă silueta ta este sub formă de pară sau dreptunghi îți recomand o rohie cu buline, îți va armoniza corpul sub un aspect estetic plăcut. Pentru mai multe informații asupra siluetei puteți accesa. http://www.domnite.ro/pentru-sti-cu-ce-sa-va-imbracati-trebuie-sa-stiti-ce-fel-de-silueta-aveti/

Cum putem accesoriza bulinele:

  1. Tot cu buline, o eșarfă cu același imprimeu, pentru a-i da ținutei o continuitate
  2. Cu diferiți cercei în nuanțele bulinelor
  3. Cu o pereche de botine sau de teniși dacă este o ținută casual sau cu o pereche de balerini în cazul în care dorești să îi dai o notă elegantă. Nu îți recomand să porți buline la ținutele cocktail, de seară.#2017 fresh casual ideas#autumn clothes#autumn outfit#be cool#befashion#bocanci cu perle#buline trend#by stylish#casual cool#casual dress#casual look#cool clothes#cum accesorizam rochia cu buline#cum să fi în trend#cum sa purtăm buline#de ce să fi în trend#de ce să purtăm buline#europea#european fashion#european fashion blogger#european fashion looks#fashion#fashion and style#fashion and style blogger#fashion blogger#fashion dress#fashion trend#fashionista#fashionlover#fresh outfit#fresh style#hanorac#hanorac negru#hanorac overside#in trand#love fashion#my fashin style#my name is fashion#my one style#my style#polka dots#polka dots dress#rochie cu buline#style#style blogger#stylish#the dress#trend#trendul bulinelor
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *