August 7, 2018

Cum purtăm imprimeul?

0
Cum purtăm imprimeul?

Toată lumea vorbește despre mixul de imprimeuri, însă o dăm în bară atunci când încercăm să asortăm imprimeurile. În acest articol am să vă dau câteva sfaturi care vă pot ajuta să asortați perfect diferitele imprimeuri textile.

Primul lucru care îmi vine în minte atunci când mă gândesc la imprimeu este coloristica. astfel, vă sfătuiesc și pe voi să aveți mereu în vedere coloristica imprimeurilor pe care doriți să le asortați. De exemplu, dacă vă gândiți la o bustieră cu imprimeu floral și o fustă cu un imprimeu geometric, trebuie să găsiți punctul de echilibru și anume coloristica. Dacă bustiera prezintă o cloristică caldă (galben, orange, roșu) și fusta trebuie să prezinte la fel.

Un alt aspect care vă poate fi de folos este forma imprimeului, dacă în partea de sus alegi un articol vestimentar care presupune dungi, buline, forme geometrice, în partea de jos a corpului vei alege aceași formă de imprimeu fără să ți cont de coloristică, elementul de legătură va fi forma acestora.

Așa că fără frică spor la cât mai multe combinații ale imprimeurilor textile: Go fashion!!!!

 

#best blogger#best fashion blogger#blogger#casual#casual chic#chic#coloristic calda#coloristică#coloristica rece#europa fashion#faschion chic#fashion#fashion blogger#fashion casual#fashion design#fashion modă#imprimeu floral#imprimeu geometric#imprimeuri
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *