March 6, 2017

Cum purtăm ciorapii de tip plasă?

1
Cum purtăm ciorapii de tip plasă?

După cum ați observat ,,minunea secolului al XX-lea” în materie de modă a revenit pe podiumul străzii. Ciorapii plasă, deși erau în mare vogă în ani 80, au reapărut și anul acesta, parcă mai vii și mai structurați ca atunci. Când spun ,,structurați” mă refer la multitudinea de modele de ciorapi din plasă.

Modelul diferă în funcție de designul plasei, care poate fi spart, cu găuri mari în formă de romb sau brodat sub forma unor grafisme. Culoarea acestui tip de ciorap este foarte diversificată, pornind de la negru, alb, roz, albastru, etc. Unele modele au aplicate  chiar și accesorii în formă de perle sau de broșe prețioase, așezate la interferența firelor care formează modelele de ciorapi amintite mai sus.

Adesea acest accesoriu este asortat greșit în componența unei ținute vestimentare și de multe ori pare a fi o piesă vulgară, deoarece fetele preferă acest tip de ciorapi purtați cu o pereche de pantofi cu toc, o rochie cu un decolteu generos sau o fustă din latex scurtă.

În postarea mea de azi vă propun un stil cu totul diferit, atunci când dorești să porți acest tip de ciorapi. Am ales să duc ciorapii plasă într-o atmosferă rock, cu influențe casual. Astfel, am înlocuit pantofii cu toc, cu o pereche de bocanci, niște pantaloni scurți din denim cu talie înaltă, într-o nuanță, cât se poate de comună, cu o jachetă baby blue, o bluză neagră și un colier în nuanța jachetei și nu în ultimul rând o pereche de mănuși, cât se poate de biker baby pentru a întregi compozițional ținuta. Iar dacă tot vorbim despre trend, am zis să îmi achiziționez o pereche de ochelari cu lentila oglindă și un design mai neobișnuit. Sper că v-am fost de ajutor și că ideea mea de a purta ciorapii plasă vă ajută să vă inspirați și să purtați cu demnitate acest tip de ciorapi.

Ciorapi de tip plasă Magazin Modex Timișoara / pantaloni scurți din denim ( model similar) aici/bluză  aici

/jachetă aici / colier( model similar) aici/ mănuși în Magazinele Koton din toată țara le puteți găsi.

#bocanci rock#casual#casual chic#ciorapi din plasă#ciorapi din plasa negrii#colier stradivarius#cum purtăm ciorapii din plasă#jachetă albastră deschis#jachetă baby blue#magazin modex timisoara#mănuși koton#ochelari zaful style#stil rock#ținută rock#ţinută vestimentară#zaful#zaful clothes#zaful jacket#zaful style
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *