July 5, 2017

Cum ne îmbrăcam spontan pentru o călătorie?????

0
Cum ne îmbrăcam spontan pentru o călătorie?????

Știu că toată lumea își programează concediu cu cel puțin trei luni înainte, se gândește ce să își pună în bagaj și așa mai departe. Însă când vine vorba de o zi în care ți se propune să pleci de dimineața și până seara, nu prea ai timp să calculezi totul, iar dacă nu dorești să pierzi ocazia te îmbraci repede și ieși grăbită pe ușă, în timp ce te gândești dacă ai uitat ceva???? Sigur ai uitat, însă nu mai contează… Proaspăt întoarsă din Valencia primesc un telefon și vocea de la celălalt capăt al firului îmi spune: „ hai la Dunăre”… stau câteva secunde și mă gândesc și repede ofer răspunsul: „ da, vin!” Însă în mintea mea roiau tot felul de gânduri, care mai de care mai fashion că doar nu ma duc la Dunăre fără o ținută corespunzătoare, deoarece trebuie să postez pe blog!!!! Am deschis repede sertarul de pe hol, am pus mâna pe cea mai nouă achiziție din gama sandalelor ( cumpărate din Valencia, însă nu mai știu numele magazinului, dar cu siguranță le puteți găsi în orice magazin de fast fashion din orașul vostru). Cu sandalele în mână fug la dulap, dechid ușa și printre grămada de haine zăresc ceva galben, o pereche de pantaloni scurți, din categoria https://www.stradivarius.com/ro/, însă o colecție mai veche, cumpărați cu mult timp în urmă din Barcelona și nu în ultimul rând un top H&M. Ajunsă pe meleagurile dunărene după atâta drum ne-am oprit să mâncăm, însă toate restaurantele erau foarte ocupate a durat aproape două ore și jumătate până ne-a venit comanda. Bineînțeles că m-am apucat de pozat și de admirat peisajul până a venit mâncarea. Când plec în excursii de o zi nu prea mă machiez, dar port mereu la mine o pereche de ochelari, care mă scot din anonimat în orice situație m-aș afla. Părul mi-l țin mereu prins într-un coc, îl desfac înainte de poze pentru a-i oferi volum și un ruj strident, pe care de data aceasta l-am uitat, dar bine că am zâmbetul la mine mereu.

Sfaturi utile pentru o excursie spontană de o zi:

  1. niciodată nu refuzi o excursie pe motivul că nu ai timp să te pregătești, mereu ai timp dacă îți dorești cu adevărat
  2. niciodată nu intri în panică că nu ai cu ce să te îmbraci, sigur ai în dulap haine de care ai uitat
  3. niciodată nu te subestima din cauza frumuseții, chiar dacă nu ai make-up cu siguranță ai o pereche de ochelari și un ruj la tine, iar dacă nu te sfătuiesc să le strecori în poșeă, îți vor fi de folos în situațile limită.

 

 

#3 sfaturi utile#blog de modă#blogging#cum te îmbraci#dunăre#excursie#fashion#fashion and style#fashion bloger romania#fashion chlotes#fashion cool#ochelari#ochelari de soare#summer 2017#summer fashion trend 2017#travel#traveling
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *