January 19, 2018

Cum mixăm hainele gri?

0
Cum mixăm hainele gri?

Bineînțeles că fiecare dintre noi avem câte ceva gri prin garderobă, însă nu toți ne punem întrebarea de ce? Cum am ajuns să purtăm gri și de ce suntem atâta de pătimași cu o astfel de coloristică. Eu una îmi achiziționez haine gri pentru că știu durabilitatea lor în timp. Această culoare nu se va degrada niciodată. O altă  perspectivă asupra griului este lipsa de inspirație pe care mulți dintre noi o avem, decât să punem o bluză albă sua neagră pe noi, mai bine una gri care e puțin mai originală ca celeleate două amintite. Cum mixăm griul?

Griul se poate mixa perfect cu negru și cu alb, după cum observați în următoarele poze, am ales să port o bluză în dungi alb-negru, care datorită iluziei optice vă redă o anumită coloristică gri. Jambierele gri ( care țin de cald iarna) și cizmele de călărie  care conturează perfect piciorul, mă ajută să creez un outfit perfect pentru o minivacanță într-un anotimp rece.

O bluză gri din lână sau orice fibră groasă nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră în această iarnă. Dacă  voi lucrați ca mine de la ora 8 dimineața și ați uitat să vă pregătiți garderoba pentru a doua zi, probabil cel mai simplu lucru este să asortați o bluză gri cu o pereche de pantaloni negrii sau o fustă. Eu am ales o pereche de pantoloni negrii din imitație de piele, cu un croi destul de ciudat pentru conformația picioarelor mele și anume elasticul prins pe gleznă nu mă avantajează neapărat, însă datorită bluzei care trece peste coapse ca lungime se integrează perfect.

Adesea întălnim griul într-o relație perfectă cu negrul, un mix estetic care îmi încălzește ochii de fiecre dată, o bluză gri, o fustă dreaptă roșie, o pereche de bocanci sau botine și te-ai scos din anonimat.

Gri și verde o altă combinație de culori care arată incredibil în orice moment al zile. Fie că mergi la teatru, la școală sau la film, o pereche de pantaloni verzi sau o fustă, o cămașă în nuanțe de gri, o bască verde, o pereche de cercei negri rotunzi vei fi o inspirație pentru cei din jur.

 

#casual ootd#casual outfit#fashion blogger#fashion girl#fashion gray#fashion lookbook#fashion style#fashionista#gray#grey#how to#how to by fashion#how to dress#how to look chic#how to look fashion#how to wear gray#inspiraton#inspo#look#lookbook#ootd#outfit#romanian blogger#romanian fashion girl#style#style me#warm winter outfit#what to wear#what to wearâ
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *