September 20, 2017

Cum alcătuim un look vintage?

1
Cum alcătuim un look vintage?

Foarte simplu!

  1. Coafura este un element foarte important !  Pentru că nu ai tot timplul din lume ca să ajungi repede la un salon, te poți descurca și singură. Prinde-ți un coc cu un elastic în vârful capului, ține-l prins cam 30 de minute, iar apoi dă-i drumul, ia un pieptăn cu dinți mici și deși și începe să tapezi de la vâtfuri înspre rădăcină. E o coafură a anilor 70, destul de retro-vintage.
  2. Accesoriile! Trebuie să fie cu totul altfel față de ce purtai până acum la o ținută casual! Astfel, poți apela la o pereche de ochelarii cu o ramă puțin mai rotundă într-o culoare mai electrică sau chiar o nonculoare ( așa cum sunt ai mei). La fel de bine îți poți accesoriza ținuta și cu o pereche de sandale cu platformă într-o culoare mai stridentă ( eu am ales galben). Iar pentru a fi vintage cu adevărat nu puteam să uit de faimoasele șosete cu flori orange, care se completează perfect cu sandalele.
  3. Ținuta vestimentră! Partea aceasta e cea mai simplă din toată povestea cu lookul vintage. Așa cum bine știți în dulapul mamei, a bunicii sau mătușii vei găsi o rochie vintage. Dacă ai golit toate dulapurile și nu mai ai inspirație, magazinul second hand te așteaptă nerăbdător la colțul blocului. Nu ezita să-l vizitezi și să îți achiziționezi cea mai colorată, înflorată, frumoasă rochie pentru tine!!!!!! Rochia pe care eu o port are o poveste foarte hazlie, dar și creativă. În caz că sunteți curioși vă aștept cu întrebări pe rețelele de socializare. Până atunci….GO VINTAGE!!!!!!
#2017 fresh casual ideas#cool fashion#european fashion blogger#european fashion looks#fashion and style#fashion and style blogger#fashion blogger#fashion girl#fresh outfit#fresh style#how to make a vintage look#ootd#ootd autumn#outfit of the day#rochie cu flori#rochie second hand#rochie vintage#stand up for vintage#ţinută vestimentară#ținută vestimentară vintage#vintage#vintage autumn#vintage clothes#vintage dress#vintage look#vintage looks#vintage outfit#vintage shop#women with style
About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *