December 25, 2015

Abordează ATITUDINEA!

3
Abordează ATITUDINEA!

Sărbătorile pentru unii înseamnă agitație și cadouri, pentru alții tradiție și obiceiuri, iar pentru noi fashion girls înseamnă stil, elganță și originalitate, însă dacă personalitații tale i se adaugă o echipă de arhitecți ai stilului, nu ai cum să nu treci neobservată la petrecerea dintre ani.  Marius Schiell –Infinit a avut geniala idee de a sparge tiparele coafurii pentru Revelion. Marius prin propunerile sale de hairstyling dorește să evidențieze personalitate fiecăruia dintre noi și anume fiecare trebuie să se reprezinte prin stilul propriu, nu să imite anumite personaje sociale, doar pentru a se încadra într-un amalgam de tendințe. Cine a spus că în seara de Revelion stilul Punk trebuie să dispară, cine a spus că părul tău trebuie aranjat într-un fumos coc la spate în funcție de vârstă? Nimeni! Primele două propuneri subliniază latura sensibilă a feminității, unde rafinamentul unor bucle lejere și un coc atipic pot evidenția frumusețea naturală, alături de machiajul realizat  de Anca Boros și rochia eolistyle, te vor scoate din impas, dacă ai o astfel de personalitate.
DSC_6443aDSC_6690a12416003_10203954483142606_1164933927_o
În cazul în care pentru tine cumpăna dintre ani este o simplă dată din calendar, dar îți place să fi trendy, simplă și lejeră, mergi la petrecere doar pentru a te distra, cred că o coafură în stilul anilor 90 ar fi una potrivită, iar pentru ținuta vestimentara Adrian Trif ne propune o vestă dintr-un tricot gri metalizat, croită în linii drepte cu revere lungi, având o astfel de personalitate cu siguranță punctualitatea va fi cel mai mare atu al tău, deoarece această propunere de styling, nu îți va lua prea mult timp și tototdată te vei simți bine în pielea ta.

Ce vei face dacă pentru tine stilul punk va rămâne un prieten de nădejde, de care nu dorești să te desparți nici măcar în seara de Revelion? Hairstylistul nostru Marius, s-a gândit și la acest aspect, astfel ne propune o coafură punk, care se completează perfect cu rochia lui Dani Ignat. Dacă ai o personalitate dezinvoltă nu renunța la ea doar de dragul celor din jur, încearcă să o pui în valoare cu ajutorul unui styling potrivit, pentru a rămâne o legendă a extravaganței naturale, proprii.DSC_6344aDSC_6629a

Sper că aceste sfaturi să vă fie de folos și nu uitați că a fi unic înseamnă a avea atitudine, personalitate și originalitate!

Hair Styling : Infinit-by Marius Schiell ; Make-up: Anca Boros;

Outfits :Daniel Ignat, Adrian Trif,  Eolistyle

Models: Andrijana GramicSandrina StanAlina Gheban

Foto: George Bufan

Eolistyle vă urează un An Nou plin de ORIGINALITATE!

About theOana Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *